7.11.07

Fridag og en stooor veske


Å du verden som dagene flyr.
nå som jeg endelig er igang med trening ( nei ..det er ikke rusletureren med fibi jeg mener)
så blir det jo litt mer travelt , men såå masse god samvittighet da gitt ;)
men på onsdag som er fridagen min så må jeg sy også. I dag har jeg sydd meg en stor utgave av vesken jeg sydde i helgen. Jeg har masse planer om nye syprosjekter, så heldigvis er det snart helg med masse me tid

7 kommentarer:

Hulda sa...

Kjempelekker veske du har sydd på fridagen din!

Koselig koselig sa...

Kuuuuuul veske! hvordan går sykurset forresten???
Hvor har du begynt å trene?
Jeg henger på Life-Club jeg så ofte jeg rekker. I dag skal jeg faktisk dit kl 17 og trene Pilates. Det er sååå deilig :)

Annettenett sa...

Nydelige vesker:)))

Anemone sa...

DET var lekre vesker må jeg si. Har større sans for de store enn de små jeg da. Passer både meg og mitt formål mye bedre.

"Bærre lækker" sier nå en trønder...

Emmeline sa...

SÅ stilig den ble... Lekker sier vi også i Bergen, hehe! Likte den veldig godt! Du er flink og i morgen er det fredag så du får bare nyte syhelgen din!

elin1976 sa...

Hei Line.
Jeg fikk ikke kommentert ditt forrrige innlegg før du jammen hadde lagt inn et nytt. Alt sammen er så nydelig. Du har en flott smak når det gjelder stoffer og blonder. Hvor får du tak på alt dette nydelige stoffet? Jeg er liksom på en evig jakt og ser at du får fatt på alt jeg egentlig skulle hatt fatt på skjønner?!? Det er så gøy å se hva du lager og får til.
Har vært å fått tak på toile i dag i svart og natur. Kjøpte nok slik jeg har til nye sofa pute trekk. Synes det er nydelig.
Ha en fin kveld og takk for titten:O)

Mita`s hjørne sa...

Lekker veske fra deg igjen...

Ha en koselig kveld...