5.10.07

Fra Høstferie i I...

Nå er jeg tilbake etter noen helt herlige dager i Italia.

For et land!! Jeg er helt forelsket :) Landskapet, frodigheten, maten, vinen, isen, været... ALT var perfekt. Til og med språket fristed til å bli studert nærmere..

Jeg er allerede i gang med å planlegge neste tur... da skal vi oppleve Toscana. Men det blir nok ikke før til våren. Heldigvis kan vi fly fra Sandefjord til Pisa med Ryanair, så reisen blir ikke lang da heller.

16 kommentarer:

Anniche sa...

God moooorgen!

Åh, du og du!
ME LOVE! Dette landet er bare så herlig , føler så Italia trang når jeg ser disse bildene at jeg tror vi må sette oss ned å planlegge sommeferien med engang !!

Ha en god helg min venn, klem

Berit sa...

Italia frister til en reise. Jeg vil helst dra av gårde med en gang!
Ha en fin dag!
Berit K

min sin lille tue sa...

For en flott bildemontasje da:) Ser ut til at dere har hatt en fin tur. Skj�nner at du gleder deg til v�ren:)
Ha en fin dag.

Ellie sa...

Så bra at turen ble vellykka! Selv fikk jeg utrolig lyst på italiensk is nå. Det er bare så godt!

Koselig koselig sa...

Oh Me oh My!!! Så herlig!!! Nydelig collage du har laget også forresten Line! Tror du har hatt det flott ja, Italia er et utrolig flott land. Det lille jeg har sett av det (så vidt litt over grensa fra Frankrike, Ventimilia tror jeg det het ) og Venezia (i en hel dag) var utrolig sjarmerende og nydelig!!!
Ja vi er heldige som har Torp her og at verden er oss så nær da. For det er den jo!

God helg!!!

Mita sa...

Å... etter bildene å dømme skjønner jeg godt at du vil tilbake... Og det er jo ikke lange turen i fly heller da...

Ha en koselig helg...

Katarina sa...

For en flott layout! Koselig at du har hatt en strålende tur!

elin1976 sa...

Så spennende å reise dit. Har allrtid hatt lyst men aldri blitt noe. Må vel lokke min bedre halvdel til å være med dit. Ha en flott lørdag. Klem fra Elin:O)

Karna sa...

Velkommen hjem igjen, isen er faktisk det jeg husker best fra Italia...nammmmm!! =0)

Flotte bilder, kjekt at dere koste dere, fikk vel kanskje shoppet litt også...fniisss....vesker og sko er jo så gøy å kjøpe i utlandet!

GOD HELG!

Anemone sa...

Å så trivelig å høre at dere hadde en velykket tur. Er som kjent også en Italia elsker og har feriert det 9 ganger nå.

Satt selv og laget blogg innlegg om Venezia her om dagen, en plass jeg ønsker å kunne besøke igjen.

Vi ferierte jo i Tunisia for noen få uker siden, og et muslimland, er det nok lenge til jeg skal besøke igjen faktisk. Vakker natur og mange trivelige og spesielle plasser, men et pågående folkeslag. Ramadan var det i tillegg, og uten mat og drikke ble de vel ekstra sure og utrivelige kanskje.

Skaolen her i trøndelag starter høstferien først nå, men nå er nok fridagene til mor og far oppgrukt gitt, så frykter det blir mye sene morgener og mye pc på sønnen her i huset.

Ha nå en riktig fin helg, og så håper vi på flere inntrykk fra Gardasjøen etterhvert.

Flower Power sa...

Flotte bilder fra italia:) Jeg også elsker det landet!! Har vært der mange ganger, også i Toscana. Det var hetebølge når vi var der,og på vingården vi hadde leid oss inn på var det tykke, hete stenvegger overalt. Det var så kvelende varmt at vi nesten ikke kunne puste! Verst var det for sjefen på gården, han så mer død enn levende ut. Han var en stoooor, korpulent mann, og skal si at svetten silte. Han fortalte oss at dette var den varmeste sommeren han hadde opplevd, og at han led....men det så vi jo...hehe. Toscana er bare flott!..*drømme,drømme*
Jeg blir visst litt revet med her jeg sitter....*fnis*, men ja, enig med deg; Ilove Italy:))
Ha en fin helg Line:))

Sol sa...

Hei, hei, velkommen tilbake fra Italia. Italia står høyt oppe på min ønskeliste også, skullesåmgjerne ha vært der,men når man ikke er så glad i å fly så er det ikke så enkelt.Kjempefint collage du har laget. Jeg lurer på hvordan man får bildene tilmå vises så store her på blogspot? Det er vel en ellerannen tag en må legge inn i scriptet for å få det til....,men jeg vet ikke hvordan. Synes bildene kommer mye mer til sin rett i stor størrelse.
Ønsker deg en flotters søndag.

Emmeline sa...

For en fantastisk collage du har laget med bilder fra Italia. Italia er jo bare et drømmeland, kultur, vakre bygninger, deilig mat og god vin..Skjønner godt at dere har hatt det vidunderlig og ønsker å komme tilbake!
Skal si du er flink til å reise, skulle ønske vi fikk til det samme. Høres deilig ut!!

Garden Angel sa...

Hei!
Så nydelig collage du har laget!
Vi var i Nord-Italia ifjor høst. Det var bare sååå nydelig der! Var i Sirmione 2 ganger(forelsket meg helt i dette søte lille stedet).Kjørte bil opp langs hele Gardasjøen og tilbrakte en hel dag vandrende rundt i Verona. Avsluttninga på denne kvelden, var en tur på Arena. Der spilte de stykket:"Madame Butterfly". Det var en helt spesiell opplevelse!I tillegg satt jeg ved siden av en søt, gammel, Italiensk dame, som sang så stille og vakkert med...
Ååå drømmer meg tilbake nå..!
Mitt neste reisemål i Italia er også Toscana-områdene. Mannen min har brukt flere timer i sommer med Italienske ordbøker og div. Jeg bør vel øve meg litt jeg også!
Kos deg videre med minnene og drøm deg inn i neste tur!
Hilsen meg:)

Mia sa...

Åååh, deilige Italia! Skjønner godt at det har gitt mersmak. Det er bare noe eget med landet, menneskene, livstilen, maten, vinen, kaffen og det hele. Som jeg lengter...

moderncountry sa...

ÅÅ, så herlig Line!! Italia er jo bare drømmested nr. 1 etter Frankrike, hehe..elsker nesten alt ved dette landet jeg. Maten, vinen, kulturen og ikke minst landskapet. Selv har jeg bittelite grann Italiensk blod, derifra mitt temperament, haha..
Flotte bilder Line!
Aina