2.9.07

Helgens nyanskaffelser
Et lite oliventre
Det har stått lenge på ønskelisten
..nå står det i vinduskarmen på kjøkkenet


og noen lange grener med Eukalyptus
~dekorativ og kjempedeilig lukt ~
og
med Amazons kjempe store utvalg og supre priser er det fort gjort å kjøpe fristende bøker ;)nå er det bare å vente på at de skal dumpe ned i postkassen..5 kommentarer:

elin1976 sa...

God morgen
Ok kan vi ta en kjepp innføring om hvordan man kan få til disse oliventrærne uten at man dreper dem? Jeg har da altså kjøpt meg kunstige fra Villa c. bare for å være på den sikkre siden. Å tar jeg ikke feil var disse (ikke på langt nær så fine som ditt) like dyrt. Men det har liksom ikke helt forsvunnet i hodet mitt å ha et ekte.
Urnen som det står i var jo ikke akkurat stygg den heller;O)
Bøker og sånnt er jo ikke dumt. Jeg skal kjøpe noen utover høsten men akkurat nå er det så mange at jeg ikke helt klarer å bestemme meg. Julealfabetet skal iallefall inn i dette huset i løpet av høsten.
Håper du får en flott mandag, Line. Masse klemmer fra Elin:O)

Mita`s hjørne sa...

Nydelig oliventre, må nok ut og handle noen planter til stua jeg også... geraniumene skal få overvintre i kjelleren og da blir det utrolig tomt i vinduskarmene...
Arbeidspassen din var flott...
Og bøkene så jo utolig spennende ut, morro med masse inspirasjon...

Ha en flott dag...

Annettenett sa...

Så fin arbeidsplass du har:-D
Og de bøkene såg interessante ut ja...spesielt den "bend the rules"

Jorunn sa...

Hei Line,
Jeg blir så glad når jeg titter inn til deg og ser at du har laget et nytt innlegg!! Gjett hvor glad jeg ble nå da, du har jo lagt inn to nye innlegg!!
Så heldig du er som har så mange plasser å velge mellom når du skal blogge :) Og syrommet ditt er skikkelig fint! Det fortjener du virkelig ja! Vi har litt liten plass, så jeg får sitte ved spisebordet jeg da. Men det duger enn så lenge :)
Herlige bøker, den av Christina Strutt har jeg også. Men har ikke rukket å lest så mye i den enda dessverre. Får ta det igjen til vinteren, da blir det mer A4 liv på meg og!
Jeg ønsker deg ei fin uke Line!
Klemmer fra Jorunn

moderncountry sa...

Å! Både den fra Cath Kidston og Kristina Strutt har jeg, og de er kjempeflotte!! Har akkurat brukt boka til Christina Strutt. Sydde meg et cover til agendaen min. Så mange flotte prosjekter at du vil begynne med en gang :) Og Tips for Vintage style ligger alltid fremme. Og jammen står ikke boka til Angry Chicken på lista og, den har jeg hørt såååå mye bra om. Du har gjort kjempekjøp Line!!