3.9.07

Franske stemninger
er endelig i hus

i ettermiddag har jeg kost meg ute på terassen med kaffe (vienna mocca, nam..søt og god) og herlige inspirasjonsbilder .

8 kommentarer:

Katarina sa...

Ja den boka er bare helt nyderlig.. Ser du bruker å bestille på amazon..hvor mye bruker det å være i porto?
Jeg er misunderlig på deg som skal på sykurs..det skulle jeg å gjerne vært med på..Det er jo begrenset på kor selvlært man kan være..kniis.. KLEM til deg Line. Ha en super duper kveld.
Oi,glemte å fortelle at jeg har bestilt fra look fantastic efter dine anbef. Å æ e kjempe overraska og ikke minst fornøyd! Kor billig og kor hurtig det tok. Bestilte det på dagen,fredag og på mandag var den allerede her..Imponert jeg. Takk for anbefalingen. ;-)

elin1976 sa...

Vet du at denne ligger "standby" på nattbordet mitt. Den blir bladd i hver kveld og jeg finner stadig gode ideer i den. Det er en nydelig bok. Jeg kjøpte denne når jeg var på besøk på gården til Vivian i Jean d ark i sommer. Fikk signatur å greier så da var mor fornøyd vet du. Måtte handle litt der når jeg føst var der, så jeg kom da hjem med noen små ting.
Koppen( fra Lene Bjerre?) er nydelig. Har sett et bestikk fra henne som jeg har såååå lyst på og salt og pepper oav. osv. Hun har mye fint i colleksjonen sin denne høsten. Håper du får en fin dag. Klem fra Elin:O)

Mita`s hjørne sa...

Huff... har ikke somlet meg til å få tak i denne fantastiske boken enda jeg... men har da bladd og tittet så øynene ble såre... Men det er jo snart jul da...he,he... må vel gi gubben en lapp med hva jeg ønsker meg...he,he...
Så kosleig at du kunne sitte ute og nyte siste rest av sommeren...

Kos deg masse med boken...

Jorunn sa...

Sikker på at du har hatt en kjempefin stund på terassen Line.
Jeg elsker den boka, synes den er så lekker! Mange ideer, flotte bilder og alt i den stilen vi er så glad i (selv om jeg kan styre meg for vegger med avrevet tapet...).
Klem fra Jorunn

Koselig koselig sa...

er det ferdig kaffeblanding det eller??? høres godt ut... hvor finner jeg det da??? nysjerrig... ;)

moderncountry sa...

Så mye flott du har kjøpt deg i det siste av bøker, ja måtte si det igjen :) Denne boka ønsker jeg meg også, men den har til nå vært litt i det dyreste lageret. Ønske meg til Jul kanskje? Nyt kvelden!

åsemor sa...

Hørtest ut som en koselig stund. En må nyte den tia en kan ute nå, kjørte over Dovre på mandag og der var det snø :(

JULIE K sa...

Ja den er fin : )