28.8.07

supertirsdag..

siden det er tirsdag og min favoritt tv kveld
hadde jeg lyst til å mimre litt med bilder fra rundturen i Universal Studios i Los Angeles i sommer jeg liker Grey's anatomy, men De frustrerte fruene i Wisteria Lane er favoritten
og Ugly Betty da ;)
litt research førte til at jeg fant ut av navnet wisteria lane...planten med blomster som klarter på huset på over heter nemlig wisteria eller blåregn på norsk..

8 kommentarer:

elin1976 sa...

Så du Mark?!? (tulla) Har altid hatt lyst til å dra dit men det har aldri blitt til at vi har gjordt det. Innenlands fly er alltid så mye dyrere i USA. Godt å høre fra deg. Trodde du hadde gått i hi. he he. Tirsdag er også en favoritt dag på Tv. I går var det faktisk rett før KRISE her i huset. TVen hadde konka.(vi ahr sånn bredbåndstv- kalles det det?) Iallefall i går så var skjermen heeeeeelt svart. Satt i telefonen med flott musikk å venta på å få snakke med et menneske som kunne med dette i 36 minutter(å det føltes som et helt år) Heldigvis var det lett å fikse. Ut med kontakten og vips var TV 2 sine nyheter kl. 21 på plass. Da var kvelden reddet. Det blir jo ikke helt det samme uten.Hadde følt meg veldig snytt hvis det ikke hadde latt seg fikses. Håper du får en fin dag. Klem fra Elin:O)

Karna sa...

Jeg liker så godt Grey's jeg, blir litt lei husfruene.....blir ikke lei av å se på husene og hagene deres derimot, så den rekvisitøren kunne godt kommet hjem til meg og pyntet litt.....

Koselig koselig sa...

Så koselig da å få se settet til favorittserien sin! Akkurat som da vi var i NY og jeg så flere steder som jeg har sett i bl.a Sex og Singelliv! Veldig moro! Nå sitter jeg og følger med pÅ CSI New York og "kjenner meg igjen" aaah der har vi vært.
Er det ikke moro?!?
I går så jeg forresten på MTV Punk'd og da lurte de Eva Longoria godt, hahaha... han "gartneren" var med på det, utrolig morsomt hihi, stakkars dama ble helt satt ut!

Lynetmor sa...

Hei, så gøy det må være å ha vært der :-)
Ønkser deg en fin kveld.

åsemor sa...

Tirsdag er også min TVkveld, men må også tilstå at jeg liker Brothers and Sisters som går ikveld. Masse fint interiør å se også. Vi var i Florida for mange år siden, var bl.a innom Universal studio.

daisy sa...

Så gøy å ha sett hvor innspillingen foregår! Selv er nok Grey min favoritt, har ikke tid til å følge med på mer! :)

Kurset i klesdesign hørtes forresten kjempespennende ut! Hadde jeg bodd i nærheten, skulle jeg jammen meg ha meldt meg på!

thea sa...

Så gøy å ha vært der da!! blir ekstra morro å kunne kjenne seg igjen når den går på tv igjen:) selv gikk jeg glipp av første sesong, men har vært ivrig tilhenger av denne sesongen:)håper vi får se flere bilder av ferien din:)

RedRobin sa...

Dette så ikke ut til å være et dumt reisemål nei :o) Blir ekstra morsomt med amerikanske serier nå i høst da sikkert. Hehe!

Allerede fredag påstår noen... Ha en veldig fin helg, kos deg en masse!! :o)