10.7.07

Universal Studios


I går besøkte vi Universal Studios

På en sightseeing runde kjørte vi inn i Wisteria Lane. Dessverre fikk vi ikke se hele gaten fordi de gjorde opptak der . .

men det var sååå gøy å ihvertfall få se noen av husene live

Mannen på bildet er ikke med i mitt reisefølge. Jeg hadde lyst til be han dukke så jeg kunne se bedre men han så litt sur ut så jeg lot være;)

I dag er det Beverly Hills, Hollywood og Venice Beach som står for tur :)

7 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Hei Line :) Å så moro å få se Wisteria Lane da! Tipper det er fint der ja :) Gleder meg til å se flere bilder fra turen din!

I dag har vi faktisk litt sol her i byen :) Så vi tørker opp litt mellom slagene her;)

Fortsatt god ferie!

Karna sa...

Så utrolig gøy å få se i virkligheten, de feirer vel bryllup der nå, siden en av fruene ble virkelig en frue på lørdag!

Kos deg videre, spennende dag i dag også ser jeg!

Villa Utsikten sa...

Så kult! Syns de husene er utrolig flotte. Liker så godt inngsngspartiene og husfargene. Vært gøy å sett de i virkeligheten ja..
He en fin ferie!:)

Lynetmor sa...

Så fint dere har det på tur :-)

Sol sa...

Hallo Line.Koselig å lese om ferieopplevelelsene dine.Høres ut som d har det flottJeg har en god venn som også er på Tour over there.Han har også vært i Las Vegas,SanFransisco, Universal Studios....osv osv...Masse flotte opplevelser.God tur videre.
Sommerklem.

Mor Grethe sa...

Så gøy å få små rapporter fra "over there". Her er det et mistrøstelig vær.... sukk.... går på humør løs på både mor og barn. Reiser til Hellas på tirsdag... jippi!

Emmeline sa...

S�� g�y at du klarer � blogge til til oss nysgjerrige, fantastisk kjekt � lese!!!! Jeg misunner deg...��� s� heldig du er, Nyyyt det!!! H�per du finner en Lexington butikk hvis det finnes, og ta masse bilder, vi vil se mer...KOS DEG!!!