3.7.07

omtrent sånn føler jeg meg nå...

pakking og

klargjøring av hus, båt og hage for utleie,

vasking av Fibi..

og et lite kaffe og kake selskap i 12.time

er en grei oppsummering av denne dagen.. puh

-nå har jeg satt meg ned med et lite glass rødvin og forsøker å legge lydbøker inn på Ipoden.Det blir nok godt med litt lyd på ørene på den laaaange (nesten ett døgn) reisen.

19 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Line, jeg ønsker deg en utrolig fin tur. Ha det kos på flyet med iPoden din, ps. anbefaler deg "20 spørsmål" med Knut Borge (podcast) fra iTunes (og det er gratis!!!) jeg lo masse når jeg hørte på de på flyet...
håper turen blir alt dere har drømt om og ønsket! Vær forsiktige på veien og shopp masse!:)

God ferie!!!!!! Stor klem på reisen :)

Ellie sa...

Skjønner godt om du er litt frynsete akkurat nå, det tar på å forberede ferie. Men for en fantastisk tur dere skal på, da! Ønsker deg en kjempegod reise og kos deg masse!

Flower Power sa...

Hei Line! Jeg må ønske deg en superflott tur til USA!!!!! Blir nok mye fint å se og oppleve...:):)Gleder meg til å se innom siden din etterhvert for kanskje å få se noen bilder....Nyt ferien, turen og livet!:):):) GOD REISE!

Lottemor sa...

God ferie til deg Line.
Gleder meg allerede til
å få se hva du har å vise
frem senere i sommer.

Gunhild, NO sa...

Jeg må også innom og ønske deg god tur. Det blir sikkert helt fantastisk. Det blir nok deilig å endelig kunne lene deg tilbake i flysetet og vite at turen er igang. Det er jo ganske mye stress før en kommer seg av gårde.

Virre sa...

Du må ha en riktig riktig fin tur. Tenk dette har du gledet deg til en stund nå, å om ikke lenge er du der. Flyturen går unna i en fei med litt musikk og annen underholdning. God tur til deg og hele familien:) klem

strikkegal sa...

Ønsker deg god tur!

Hjerterommet sa...

Skjønner veldig godt at du har mye å gjøre og tenke på nå.. Men det kan da være greit å ha noe å henge fingrene i også... Så går tiden litt fortere;)
Ønsker deg en riktig god tur.. Også får du slappe av og kos deg på turen.
Sommerhilsen fra
Hjerterommet

Mia sa...

God tur, Line! Du kommer til å få det helt fantastisk, det er jeg sikker på, masse nye inntrykk og opplevelser, og så shopping da... Kos deg masse, og så gleder jeg meg til rapport fra ferien når du kommer hjem.

elin1976 sa...

Kjenner den følelsen. Har reist til usa så mange ganger at det ikke er spennende med fly å greier lengre. he-he. Gleder meg bare til å komme frem. Heldigvis er det somregel film på flyet som man kan se. Jeg har alltid med puta mi for putene du får låne i flyet er ikke gode. Da får jeg iallefall sove godt og våkner ikke med stiv nakke. He-he.

Lykke til.
Ha med masse lesestoff.
( Du får raide hele hylla på gardemoen for interiørblader før du går ombord he he) Ha en fin tur. Masse klemmer fra Elin:O)

Karna sa...

Huffa meg.....Mye som skal gjøres klart ja, du må ha en kjempe fin tur, kose deg masse, gleder meg å lese USA rapportene din. God ferie også til Fibi!

Hulda sa...

Lykke til med reisen! Ha en skjønn ferie, gleder meg til å høre fra deg igjen!

Milly sa...

Så herlig med filmrom! Det har jeg også lyst på...
For en kjempetur du skal ut på, det kommer sikkert til å helt herlig!

JULIE K sa...

Åja det er jo slik før man skal reise. Mye styr, men godt når man vel er i vei. Ønker dere en kjempeflott tur. Klem : )

posidriv sa...

God tur, det vert heilt sikkert ei flott oppleving! :)

daisy sa...

Det er nok mye som må gjøres før avreise ja!
Ønsker deg en fantastisk tur! Det kommer nok til å bli kjempebra - er ikke det spor misunnelig..! :)

Hils USA fra meg! :) Kos dere!

moderncountry sa...

OJ, jeg var litt sent ute jeg da Line :( Håper du får en fantastisk reise! Håper flyturen gikk bra og at du klarte og roe deg ned etterhvert:) Jeg kjenner til det altså, har selv litt flyskekk og hater oppstigninger. Vil helst ikke fly, men må jeg så må jeg. Synes du er kjempetøff jeg, helt til Amerika varer jo endel timer kan du si! Håper dere får det fantastisk der borte og kommer hjem med bare supre minner! Ha det godt så lenge og sees om en stund! Masse klemmer fra Aina ;)

Thea sa...

Så godt det blir rmed ferie nå da:) Det har du nok fortjent! Godt lesestoff er viktig.. Anne B Ragde anbefales veldig... Ønsker deg en kjempefin tur! Er selv reisefantast hehe:) så jeg gleder meg til å se bilder fra turen deres.. Thea:)

Sol sa...

Ønsker deg så hjertelig en flott tur! det kommr til å bli massevis av opplevelser. ta godt vare på dere selv. Klem fra Sol