21.6.07

... sommerferie!
Nye nattbordslamper ble det også på Ikea turen i forrige uke

de er veldig kjekke med på /av snorduftende roser er et must på nattbordet

Ny krukke til små skatter eller godteri

Denne kjøpte jeg i en herlig interiørbutikk her i byen som heter Lykke

16 kommentarer:

min sin lille tue sa...

Blomster pynter alltid fint opp:) Nydelig godiskrukke. Eh, hvordan får du inn de hjertene i innleggene dine? *litt flau*
Ha en fin kveld:)

Line sa...

min sin lille tue:
Du kan barehøyreklikke & kopiere hjertet du ser her i innlegget mitt og høyreklikke & lime det inn i ditt...enkelt og greit :)

Milly sa...

Så fine nattbordslamper, har nemlig makne! Er veldig fornøyd med dem. Kjempesøt liten krukke også, og så romantisk med roser på nattbordet!

Koselig koselig sa...

Hei Line
Så fint med de rosene :) Ja på Lykke har de mye fint, altfor mye! Jeg har vært på Aker Iversen i dag og gått litt berserk der. Hm, jeg kunne ha shoppet meg blakk der ja! Så mye fint de har fra bl.a Lene Bjerre. Vi stod bare å siklet og siklet. Fant noen Cult Design telysholdere der og da var det gjort vet du! Da våknet shopping-djevelen i meg og så løp jeg rundt i byen! *ler*
Nå er jeg sliten og skal plane ut med litt kveldsmat og yndlingsbladet fra USA, IN STYLE!

Ønsker deg en riktig så god sommerferie :) 2 uker igjen til turen din, det blir moro det :)

posidriv sa...

Så nydeleg nattbord, det vidunderleg å sovne og vakne til roseduft! Sommaren er herleg!

Nyt ferien din! :)

Hulda sa...

Så delikat det var på nattbordet ditt med roser i små vaser og flotte nattbordslamper. God sommerferie!

Henriette sa...

Kjenner lukten av sommer når jeg ser på bildene av nattbordet ditt altså... Skikkelig fint...

Mia sa...

Nydelige bilder av roser, nattbord og det hele, Line! Er det ikke deilig når rosene blomstrer og man kan ta inn noen av herlighetene. New Dawn har jeg også i hagen min, men den blomstrer ikke enda (kun knopper å se...) Og slitte, værbitte hagemøbler er jeg så absolutt en tilhenger av, jeg også (uten å kalle meg selv lat av den grunn... smiiil!)

Bladet som ble nevt i noen kommentarer i bloggen min heter BoligPluss (et nytt blad med en reportasje fra hjemmet mitt...)

Ellie sa...

Så koselig det var på nattbordet ditt! Roser er jo bare så fint, og Austin-rosene er blant mine favoritter. Han har så mange flotte sorter! Lampa fra Ikea har jeg også hatt lyst på. Den er så koselig, også liker jeg så godt den snora som man må dra i for å skru på lyset. Små barn, små gleder :-)

Hjerterommer sa...

Så koselige og fine bilder fra soverommet ditt. Lekker krukke du har kjøpt deg også;)
God sommer!!

elin1976 sa...

Så mye flott. Disse lampene har jeg også. De er veldig fine synes jeg. Jeg har tenkt å kjøpe vegglampene som er i samme serien. Skal også bytte ut nattbordlampene. Krukken var kjempesøt. Likte best ideèn med godteri oppi he he. Ha en fin dag. Kos deg masse, nå har du ferie:O)

Metteflette sa...

Den lampa er så koselig! Kunne også tenke meg sånne på soverommet. Vil bare innom for å si tuuuusen takk for den nydelige gaven jeg fikk!!!!!! Så dyktig du er! Kjempekoselig med en sånn oppmerksomhet i posten. Du får nyte ferien videre. Her høljer det ned i dag så det spøker vel litt for St.Hans feiringen...men vi får ta det som det kommer! Ha en flott dag Line og tusen takk igjen! Skal poste bilder i bloggen :-)

åsemor sa...

Den krukka var jo bare kjempefin, den kommer til å gi mange gleder :)
Husmora skal i sving her nå, har vært stor aktivitet på "sommerhotellet", mens rengjøringspersonalet (les meg) har nytt finværet. Det regner i dag . ikke så fine mld for St.hans heller men koselig blir det likevel.
Ha en fin St. hans, og du det nattbordet ditt var så koselig :)

molly's heaven sa...

Så nydelig krukke...Og lampen fra IKEA er så fin, kjøpte min for 5 år siden ca, og den har vært med på noen flyttelass, nå står den på yngstedatteren sitt rom:) Veldig kjekt med den snoren, istedenfor å lete etter knappen laaaaangt nede på ledningen...hehe:) Har kjøpt noen lamper fra USA, og de har knappen under lampeskjermen, og det er bare SÅ mye bedre!
Ønsker deg deilige dager før turen går over havet...kan tenke meg det er stor nedtelling;)
God helg!

moderncountry sa...

Gud så nydelig det var hos deg da! Nydelige lamper, har gått og sett på dem jeg og men samboeren synes de ikke var fine nok, grr...Klarer meg ikke uten ei lita vase med blomster på jeg heller, et must!! Koselige bilder :)
Du får ha en finfin helg og St.Hans hvis du feirer den! Klemmer fra Aina :)

Katarina sa...

Jeg har en sånn gulvlampe i samme serie og nattlamper..som henger på veggen. De er nydelige ja. Siden vi har murvegger og ingen borhammer så ble de aldri satt opp..litt synd. No har husbonden fått dem med seg til Norge..

Kan tenke meg det er godt å ha ferie! Du gleder deg vel masse til USA turen..og det skjønne æ VEEEELDIG godt :-)!!!

Nydelige roserja..Vi har en park like ved siden.Jeg måtte gå der inn å stjele noen roser jeg.De lukter simpelthen så utrolig godt og er nydelig.
Ha en flott St.Hans aften!! Klem fra meg