13.6.07


Besøkstelleren på Linesverden runder i dag 50 000 besøk!!
I den anledning har jeg lyst til å gi en overraskelses pakke til en av dere søte medbloggere som skriver en kommentar her i dag!
Ha en super dag !
Tusen takk
for alle de koselige kommentarene dere skrev her igår!
I løpet av formiddagen skal jeg foreta en høytidlig trekning
for å finne den heldige vinner av overraskelsen... ;)

25 kommentarer:

Karna sa...

Grattis Line, og den kåpen var jo bare KJEMPE fin!

Så bra at du har klart å finne en passer til Fibi også, har helt seriøst vurdert om jeg skulle melde meg som hundepasser...vet ikke helt hvordan vi skulle fikset den biffen men.....

Så skjønn gave du har laget til babyen også, grattis som tante igjen!!!!

Koselig koselig sa...

Gratulerer med de første 50.000 besøkende på bloggen din! Det tar nok ikke lang tid før du har hatt 50.000 til !
For det er ikke så rart du har mange innom her - så fin og koselig som din blogg er! Jeg er innom hele tiden og ser etter oppdateringer :)
Ha en super dag du også! I dag skal jeg til byen ;) hihi...

strikkegal sa...

Gratulerer med 50000 besøkende! Jeg er stadig innom, men er ikke like flink til å skrive kommentarer...

randi sa...

Hvor ble min kommentar av.....jaja får prøve på nytt. En kjempekoselig blog du har, som jeg stadig er innom. Arti med så mange besøkende. Håper du får en flott dag.

posidriv sa...

Aiai, best å skunde seg å skrive ein kommentar! ;)

Gratulerer med 50000 og takk for all inspirasjon!

Mita`s hjørne sa...

Grattis til deg og din blogg...

Klart du måtte kjøpe frakken, kjempefin var den... Og de veskene du syr er jo bare så skjønne... ikke umulig jeg kopierer den ideen, de er så flotte med blonder og "skjørt"...

Ha en flott dag...

moderncountry sa...

Å guri, 50 000!!! Hjelpes, det var mange! Grattis Line! Så gøy med overaskelsespakke :))) Det liker vi, hihi..
Så dere har ikke fått regn enda nei, men lavere temperaturer? Her er det så deilig med bare 20 grader, får pust og energi igjen iallefall! Og jeg erter ikke!!
Du får ha en fotsatt fin sommerdag og håper du koser deg litt selvom du ikke har fått regn, klem :)

mreteveian sa...

Hurra! Og jeg er en av dem som får tallene opp siden jeg besøker her stadig :-)

Du skriver sånne innlegg med bilder som slipper solen inn, - tusen takk!

Henriette sa...

50000 ja, det var jammen meg ikke verst... :) Men du har en veldig fin blogg også da :) Den kåpa du hadde kjøpt deg hadde jammen meg jeg blitt forelska i også!!!
Ha en fin jubileumsdag!!! ;)

linda sa...

Hei, Line!! Jeg er innom her nesten daglig,- er fryktelig dårlig til å legge igjen kommentar! Men i dag ble jeg da så fristet!! Ha en fin dag!! ps. du tar forresten utrolig fine bilder!!

SisseLoise sa...

Første gang jeg er innom og besøker deg, og det har vært en koselig opplevelse. Dere bor jo så nydelig til at en får rent lyst å flytte, spesielt når her høljer ned utenfor hos meg. Kåpen er jo bare lekker, så nett krage, de fleste kåper av den typen har gjerne store slag som ikke er like pent på alle(les meg),og til halv pris,da må en jo bare så klart;-)

Sol sa...

Wow! 50 000, det er et STORT antall besøkende,men det er jo ikke så rart, du har jo en flott blogg med fine bilder og du er flink til å skrive. Ønsker deg lykke til med de neste 50 000 besøkende. Nydelig foto forresen...
Klemmer.

Metteflette sa...

Gratulerer så mye med 50 000!!! Det er utrolig! Der kan du se hvor mange av oss som liker bloggen din! Ha en flott dag Line :-)

rine sa...

Gratulerer med de 50000 & gratulerer med nevøen :)
Det var også godt å høre at Fibi har funnet seg et sommersted :)

min sin lille tue sa...

Gratulerer med over 50.000:) Jeg har prøvd å sette en sånn teller på siden min, men ikke helt funnet ut av det ennå. Så bra at Fibis ferie er ordnet, da kan du slappe av. Nydelige blomsterbilder. Ha en fin kveld:)

solstad sa...

Grattis med over 50 000 besøk!Du har en kjempeflott blogg, jeg er stadig innom her :)
Ha en fin kveld! Klem fra meg.

Hjerterommet sa...

Heisann:)
I dag brukte jeg prinsesse vesken som du sydde til meg i byen (Trondheim) og gjett om jeg fikk masse kommentarer på hvor fin veske jeg hadde:)) Og det var jo noe jeg var skjønt enig i.
GRATTIS MED 50 000 BESØKENDE!!

Huset i Hagen sa...

Gratulerer med 50.000 besøk! Det er stort! :o) Ikke rart - du har en herlig blogg som jeg stadig er innom. Jeg kulle vært litt flinkere til å gi meg tid til å kommentarer oftere ;o) Ha en fin dag! :o)

Anemone sa...

Gratlerer med alle besøkende, må være en populær og interessang dame du. Ikke 1000 engang ennå jeg :-)

JULIE K sa...

Åååå så koselig med 50000. Det er jo ikke rart det, slik en koselig blogg du har. Tenk at din blogg var en av de første jeg fant : )

Hulda sa...

Gratuelerer så masse med så mange besøk! Spennende med den gaven også da. :) Telleren min forsvant i februar da jeg la om bloggen, har helt glemt å sette den inn igjen. Kanskje jeg burde gjøre det. :)Så fint blomsterbilde også.

Mor Grethe sa...

Imponert. 50000. Jeg henger meg på gratulantene. Du har jo en veldig inspirerende blogg, så det er ikke rart. Du var jo mentoren min da jeg startet i denne cyber-verdenen. Lykke til med de neste 50000;o)

Emmeline sa...

50 000? Det er jo bare helt imponerende.
Jeg runder snart 5000 -og lurer vikelig på hvordan men stadig klarer å finne noe nytt å blogge om?
Gratulerer- men jeg må jo si at jeg skjønner godt at siden din har fått mange besøk, for den er jo bare helt lekker! Lykke til med feiringen av de 50 000.. Du feirer vel med at det snart er "ferie og skolefri det gjør meg veldig glad og bli..."( joda vi er nok i samme bransje)

Marica sa...

Grattis till så många besökare :) Men det kan jag förstå för du har verkligen en mysig blogg och man njuter var gång man är in här.
Lycka till i fortsättningen och ha en underbar sommar/semester i USA.
hälsningar Marica

Koselig koselig sa...

Å så spennende med trekning!!!