13.5.07


Takket være det grufne været har jeg fått sydd ferdig en bestillingsveske.

Den er sydd i sort lin , pyntekanter med sort fløyel og foret med sort blankt stoff
14 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Kjempelekker veske i sort! Ja nå har det vært skikkelig deppevær i byen vår i dag, i allefall i morges når vi våknet her. Det var bare å tenne lys og sette seg og se på tv. Orket ikke å se ut av vinduene eller noe sånt.
Så dumt at kampen gikk som den gikk i går også, tror det var mange slukøra fans på byen i går, men bedre lykke neste gang!
Ha en god natt. Nå er det bussanlalle her for meg :)

Gleder meg til å høre mer om USA ferien din, regner med at du legger ut noe info om hva dere skal /ruter og sånt. Det blir nok så bra ja :)

elin1976 sa...

Flott veske, Line. Her har regnet fosset ned siden i går kveld. Værmeldingen lover ikke noe bedre. I dag skal dagen gå med til å rydde og kose meg inne før jeg skal på jobb. Får håpe at været bedrer seg til torsdag. Ha en flott mansag. Masse klemmer fra Elin:O)

karu sa...

utrolig flott veske. det ble først dårlig vær i dag her. men i morgen skal det bli bedre. så da er det bare å krabbe ut av sitt lune hi

karu sa...

utrolig flott veske. det ble først dårlig vær i dag her. men i morgen skal det bli bedre. så da er det bare å krabbe ut av sitt lune hi

Hemmelig Gave Along sa...

Så er det snart klart for en ny runde i Interior Give alongen. Se mer info på IGA sin egen side :-)

Mor Grethe sa...

Fin veske Line. *ønske* Jeg må få sydd meg en veske snart, for jeg bruker så mye energi på å tenke på at jeg skal gjøre det. Dine er iallefall kjempefine. Her fosser det ned i dag, deilig på en måte. Nå skal jeg opp og se om jeg finner pulten på arbeidsrommet. Tror den er under alt som flyter der oppe;o) Ha en fin uke.

Mia sa...

Nyyydelig veske, igjen! Du er bare helt rå, Line. Og godt at du får benyttet det dårlige været til noe fornuftig. Jeg kan dessverre ikke si det samme, var liksom sååå instilt på vår, varme og sol, at det været idag (regn i bøtter og spann, kaldt og forblåst..) har gjort meg helt handligslammet... Vel, jeg skulle nok gjerne hatt et slik drivhus å pusle med, da hadde jeg kanskje glemt både vær og vind. For det var bare fint (drivhuset, altså... ) Og hvilken genial idé å bruke gamle vinduer på den måten.

Sanna sa...

Veskene du lager er bare så flotte. Må være morsomt å lage noe så vakkert. Jeg kan ikke bak eller frem på en symaskin, så for meg er det et under at man kan lage noe så artig på en symaskin. Et mysterium i grunnen....;o)

Karna sa...

Var ikke finalen fantastisk i går, for en kolleksjon Iselin hadde laget, fantastisk fint ALT...Den frakken, kjolene, og shortsen, var bare nyyyydelig alt, jeg mener absolutt det var hun som skulle ha vunnet, og så skulle hun med blått hår (husker ikke navnet...)kommet på andre, og han som vant kommet på siste...spør du meg!

Håper vi snart får se episode 3 fra USA nå, ser de er ferdige med den....og så til høsten en ny runde med norsk designeerspirere...

Ellie sa...

Skikkelig stilig veske! Fint det drivhuset du viser under. Jeg kjenner flere som har laget drivhus av gamle vinduer, og de er veldig flotte. Mye mer sjarmerende enn mange av dem man får kjøpt, etter min mening.

åsemor sa...

kjempefin veske!Du bruker alltid så fine materialer.
Været......., nei det har jeg mista helt troen på!!!!!!!!!

Mor Grethe sa...

Måtte bare innom å si at nå har jeg bestilt papir.... ett steg videre, ikke sant, da er det bare resten igjen.. he he

Emmeline sa...

Hei Line. Du lager så fine vesker...Helt utrolig fine.
Har vært inne på Hjerterommet og kommentert den fine vesken hennes, en av dine kreasjoner det også. For oss som lurer på hvordan vi bestiller, hva prisen er, og hvordan man gjør det med bildene? Sender vi det på e-post eller?? Har du et svar så blir jeg kjempeglad!

Line sa...

Emmeline: Så hyggelig at du liker veskene jeg syr! det er utrolig inspirerende å få så positive tilbakemeldinger :)
Hvis du ønsker å bestille veske så kan du sende en mail til meg på denne epost adressen: meohmy@email.no
Dersom du ønsker å bruke egne bilder på vesken så kan du bare maile det også til meg
Når det gjelder pris så kommer det litt an på hva slags type veske det gjelder.