23.5.07

onsdag
I dag har jeg vært med på øvelseskjøring med poden
det er ikke fritt for at jeg hadde ett par sommerfugler i magen før turen
men det gikk sååå fint så
Jeg tok lappen for tung sykkel i 2001 og har kun kjørt den sesongen
men nå som poden er igang med kjøreopplæring og vi har en sykkel i garasjen
så blir det nok mer kjøring på meg fremover :)

10 kommentarer:

moderncountry sa...

Å hjelp!! Så tøff du er!! Da jeg var yngre hadde jeg en kamerat som tok meg med på kjøreturer av og til, det var en herlig følelse, men av og til ville han "skremme" meg litt og dro på. Da var jeg ikke så høy i hatten mer! Men det var allikevel en delig og fri følelse :)

molly's heaven sa...

Sååå misunnelig...Jeg tok lappen på tung sykkel i -97, men det har ikke vært mye, sykkel på meg de siste årene (har hjelm og hansker...hihi), men jeg kjenner det snart blir det, som den nye "konebilen"...hehe! Fantasisk gøyt! Kos deg;)

elin1976 sa...

Jammen har vi ikke mer felles enn du aner. Jeg har også lappen men har kjørt litt mer enn en sesong. I mange år faktisk men så kom prinsessa og mannen kjøpte en Harley og den er for tung til at jeg klarer å kjøre den. Ha en fin dag. Klem :O)

Karna sa...

Tøff du....Er jo et nervøs vrak når jeg øvelseskjører med mine nevøer, men da i bil...HJELP!

Lykke til!

Koselig koselig sa...

Å gosj.. vær forsiktig!!! jeg er redd for sånne ting jeg,jeg er redd for ting som bråker og går fort (herunder fly, motorsykler...)

huff for ei pyse jeg er!

karu sa...

åååååååååå så heldig du er. jeg er helt motor frelst. det er det ikke mange som vet. Sønden min på 11 har kjørt sykkel fra han var ca 4 år. Det var en pw 50. nå kjører han kawa 85 og mor koser seg som tilskuer. har nemlig aldri fått tatt lappen selv. men jeg har øvelse kjørt masse, på vei og på cross bane sammen med gutta.

Mor Grethe sa...

Begynner å svette ved tanken på motorsykkel.... Er altfor redd. God pinse:o) Kos deg om du er på sykkelen eller ei.

Anemone sa...

Å så trivelig...øvelseskjøring med mor. Min sønn er i den alderen at alt meg meg er meget tragisk, norges mest tragiske kvinnemenneske. Skal berette om turen deres.. :-)

Olstad sa...

Det får en si var en tøff dame. Riktig så flott bilde av dere begge. Håper du får kjørt masse i sommer (Sier som koselig koselig kjør pent). Selv er jeg nok av den pysete typen.

åsemor sa...

For en tøffing! Her i huset er det trenern som har tatt seg av øvelsekjøringa(på bil), det har vært det mest humane :)
Ønsker deg ei god pinse, kos deg litt innimellom malinga!