2.5.07


Endelig har jeg fått sydd en veske til meg selv...

den har ligget halvferdig lang tid, men nå er den klar til å bli tatt i bruk

Jeg er fornøyd med resultatet

men tror ikke jeg skal utsette symaskinen min for den belastningen flere ganger. Skaistoffet i bunnen av vesken ble litt vel tjukt å sy igjennomog enda en linpose :)

13 kommentarer:

Bim H-D sa...

Öhhh... man dånar ju bara man sneglar lite försiktigt på denna, suck. Känns som man... vill ha, vill ha, ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och använd den med hälsan och inspirera mera... från hon som drömmer om en ny symaskin dock ;)

JULIE K sa...

Å så nydelig den var : )

Mia sa...

De veskene dine, altså... De blir bare finere og finere... om det er mulig da.. Denne siste var alldeles nyyyydelig! Nydelige var også bildene dine i det forrige innlegget ditt. Det er sååå deilig med vår og det fine været vi har hatt lenge nå. Skjønner nesten ikke hvordan jeg har hold ut i vinter... (men slik føler jeg det hver vår da).

Mia sa...

Superfin, habegär väcks när jag tittar på den ju ;-)

daisy sa...

Åh, så fin den vesken var! Så fine farger!!

Så mange fine bilder du viser frem. Det er virkelig deilig med sol og fint vær - dagene blir 10 ganger lettere når solen skinner!

åsemor sa...

Den veska var kjempefin, tøfft med skai .
Fin blogg, koselig å være innom deg.

Hulda sa...

Veska ble flott! Posen like så. :) Ja, skai blir litt i tykkeste laget for symaskinen.

elin1976 sa...

Den var vakke,Line. Har blitt mer og mer glad i roser. Spesielt etter jeg begynte å blogge. Så nå går det en del i roser. Linposene er også flotte. Jeg skal ønske meg en Janome som har broderi programmet. Jeg har så lyst til å kunne sy slike. Jeg skal innom Ikea og kjøpe meg nytt bestikk( har en mann med krom allergi og kan ikke ha bestikk i stål og det med plastikk på håndtakene varer ikke mer enn ca 1 år når man bruker oppvakmaskin)

Da skal jeg få kjøpt meg mer lin. 59 kroner meteren er ikke ille. Da må jeg prøve meg på slike. Brodere monogram for hånd vel og merke. Det får bli den nye sommer aktiviteten min. Ha en flott dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Karna sa...

Så nydelig veske Line, skjønner at du vil beholde den selv...

Jeg sydde for noen år siden nye puter til en båt, i skai stoff, og det var et slit! Er så tykt stoff, og er jo ikke elastisk, tror det nesten må være spesial maskiner til slikt..?

Koselig koselig sa...

Å jøje meg det var lekker veske du!!! Flotte bilder her hos deg som vanlig! Er så koselig å komme inn på bloggen din :)

Det var godt å lande på Torp i går ettermiddag. Turen til New York har vært helt fantastisk, jeg har så mange inntrykk at det går rundt i tull snart ;)hihi. Har begynt å poste litt etter litt nå. Tar en dag av gangen, det er så mye :) Tipper du gleder deg til din USA tur også. Jeg er glad jeg var så nøye med å planlegge vår tur i detaljer, det var virkelig lurt. Å gå rundt og prøve og finne restauranter var både lett og vanskelig. Vanskelig fordi det er mye pizza, biff og burger, vi ville ha litt annerledes :) Det var mye godt der da :p og mye god vin!

molly's heaven sa...

Nydelig, nydelig....Du er utfordret se bloggen min;)

Annettenett sa...

Kjempeflott veske du har laget til deg selv, Line!

Lella sa...

vilken snygg väska du har gjort, blir lite avis på den ;o)
Må så gott!