19.5.07

Lørdag og smykkelaging
I dag har jeg prøvd meg på å lage armbånd med wire.
Perlene er glassperler i en herlig aquafarge sammen med kulturperler i i en gullbrun tone

På det andre armbåndet brukte jeg glassperler og sølvdekor.

~

Mens jeg så på Thomas Gjertsen på tv i går kveld satt jeg og lagde dette halskjedet

Her har jeg brukt glassperler i lysblått og bruntoner

9 kommentarer:

Sanna sa...

Hei Line ! Så flotte smykker du har laget - den aqua fargen du har brukt var bare så flott. Er de til salgs kanskje ?? Så artig at mannen din synes kylligsalaten min var god. Jeg har også en mann som er "anti-salat", men jeg har faktisk ikke prøvd denne salaten på ham ennå......, så der satt du meg på en ide ! Tror det blir kylligsalat på menyen en av dagen her i huset også ;o) Fortsatt god helg til deg og dine.

Karna sa...

Oj så nydelige smykker, slike farger er jo så fint på sommeren, når vi forhåpntligvis er blitt litt brune...Nydelige var både armbåndene og smykket!

Ha en fin lørdagskveld...

Milly sa...

Det er moro å lage smykker, og du har virkelig dreisen på den kunsten. Farvekombinasjonene dine er så lekre! Fikk lyst til å ta frem perleboksene mine igjen... Kjempesøt veske på forrige innlegg!

elin1976 sa...

Hei snuppe duppa. Ja ja, alt det du klarer. Jeg hadde nok med å høre på Thomas og ikke le meg ihjel... Smykkene er flotte. Fargene på de øverst er nydelig. Liker slike aqua farger. Har alltid elsket farger i blåtoner. Det nederste får meg til å tenke på gamle fsger. Det oser nostagi av det. Kjempeflott, Line.
Nå må jeg videre på blogg runden . Vi snakkes. Masse klemmer fra E:O)

moderncountry sa...

For noen flotte smykker du lager Line!! Smykket nr. 2 falt jeg helt pladask for, fargen er jo bare fantastisk!! Talentfull er du!!
Ha en god helg!Hilsen Aina

Anniche sa...

Hei Line

De turkise krakkelerte perlene hadde jeg helt dilla også...Dessverre er det lenge siden jeg har fått perlet noe, men lysten er jo der!
Kanskje jeg skal dra frem skrinet en dag....
Flotte fargekombinasjoner!!!!
Du er veldig flink altså

mreteveian sa...

Disse var nydelige!
Den siste veska di var stilig.
BeadStyle og Beads&Buttons er favorittinspirasjon her også, når det gjelder perler :-)

Gypsy Purple sa...

Oh wow...this is lovely!!!!!

Koselig koselig sa...

Hei hei Line
Så fine smykker!!! Jeg er veldig glad i kombinasjonen blått og brunt, den er bare helt nydelig. Ei jeg kjenner sa en gang at det var jo ikke noen fin fargekombinasjon sammen, jeg husker jeg snakket om blå kopper og noe brunt til, men der tok hun feil gitt. Noen mennesker har ikke fargesyn er min erfaring... rart med det :) ha en fin søndag