25.5.07

Laaaang helg igjen!
men dessverre er værvarslet
heller dårlig
så det blir nok ikke soling denne helgen
..det er jo greit, jeg får være fornuftig og bruke tiden på å male ferdig inne i huset. vi skal jo leie ut huset vårt i sommer når vi reiser til USA
og som det ofte blir med oppussingsprosjekter så gjenstår det mye maling. Tak og vegger og trapp og lister som venter på det siste strøket med maling...jiippii.. ;)

God helg :)

11 kommentarer:

Ellie sa...

Så herlig og sommerlig det så ut hos dere! Nydelig bilde av syriner og fattigmannsølv også! Lykke til med malinga.

Mor Grethe sa...

Nå må du kose deg i pinsen Line:o)

Karna sa...

Dere har det jo bare sååå koselig, og jeg kjenner veldig godt til det med det siste strøket som lar vente på seg....

Jeg har tettet trappetrinnene i trappen min, så der skulle jeg ha malt litt, jeg har skiftet benkeplate på kjøkkenet, den skal oljes og pusses, og så har jeg tatt ned flisene over kjøkkenbenken, og satt opp panel og den skal males....Blir aldri ferdig virker det som...og nå må jeg jo være litt hos Petra også, herlighet så skjønn hun var!

Koselig koselig sa...

Så koselig du har det utenfor (og inni også av det du har vist )...

kos deg med langhelgen, hører det skal være fint i morgen lørdag og akkurat nå i skrivende stund (rett før 19.30) ser jeg jo sola. Sitter her og funderer - skal jeg ut å gå powerwalking eller skal jeg ta dvd og gjøre det her inne. Må innrømme det siste frister mest, da behøver jeg ikke skifte joggebuksen ;)hehe...

goooodhelg!

Anine sa...

Så lekkert det var med liljekonvall og syrin sammen! Det har jeg faktisk ikke tenkt på...
God pinse til deg også!

Mia sa...

Huff, nå synes det hadde vært på tide med litt sol og varme, så får maling heller være maling, eller...? Men jeg skjønner jo at det er godt å få gjort det også, og sikkert greiere å jobbe inne når været ikke frister en ut. Nydelig var også det bildet ditt av syriner, liljekonvall og lys. Vakkert! Og så ønsker jeg deg en fin pinsehelg da, med maling og regn...

moderncountry sa...

Å så koselig melding du la igjen på bloggen min, den satte jeg virkelig pris på! Den var så varm og god :) Godt jeg "når" frem til noen med hva jeg prøver og fortelle :)
Jeg vil jo si noe mer enn bare vise frem en pent bilde!
Dete er akkurat det jeg vil, nemlig prøve å nå drømmen min, med hardt arbeid, pågangsmot, vilje og tålmodighet tror jeg alt er mulig. Jeg tenker heller ikke at det er uoppnåelig, men som du sier, det er alltid noen man må ta hensyn til. Heldighvis skjønner samboeren min at jeg ikke blir lykkelig her i travle og fullpakkede Nord Holland. Og jeg stråler mer nå når jeg vet at vi skal flytte hjemover til neste år. Thank god!
Så dere skal til USA ja, så spennendes. Og er det virkelig deres hus jeg ser på bildet? Det er jo praktfullt! Nydelige stoler :)
Ha en flott langweekend du og Line!
Klem fra meg ;)
Ps : Ser ikke ut som det blir soling på meg heller, for nå har det skyet opp og det er lummert ute.

Huset i Hagen sa...

Lykke til med malingen! Nydelig bilder! Kos deg i pinsen! :0)

åsemor sa...

Ville bare innom å ønske deg god pinse, håper du kan ta deg noen pauser i malinga :)

elin1976 sa...

Dere er bare så heldige som skal til USA i sommer. Det er ganske lur ide å leie ut huset hvos dere skal være borte lenge alikevel. Hvor i USA skal dere? Har vært der bortimot 20 ganger. Har vært litt rundt men familien bor i Pennesylvania. Liker meg kjempegodt der borte. Ha en fin lørdag. Å kos deg med malingen. Masse klemmer fra Elin:O)

Anemone sa...

Elsker langhelger !! Ikke hyttetur på oss heller. Litt regn og ikke varmt i Tr. lag.
Koselig å være litt hjemme og slappe av også, ikke ofte en kan gjøre det. Ha en fin pinse.