17.2.07

Minner fra sist vinterferie...håper været blir like deilig i år

6 kommentarer:

molly's heaven sa...

Dette var jo bare alldeles nydelig...ikke misunnelig neida;) God vinterferie!

kreoline sa...

Så skjønne bilder, håpe du får det like fint i år, jeg er heller ikke misunnelig, ha,ha. Ha en god vinterferie, kos deg.

Karna sa...

Oj så fine bilder, virkelig idyllisk! Håper det er like mye snø i år også, og at dere får laget dere gode innbakte pizza (nammmm...) og gått litt på ski!

Kos dere!

Mia sa...

Nyyydelige bilder fra sist vinterferie - rene vinterdrømmen det der... Håper du/dere får det like fin i år også ja... Og for noen nydelige skjerf du har strikket (får nesten lyst til å ta strikkepinnene fatt!) Håper at du blir like fornøyd med boken "Jewel garden" som jeg har vært - mye fint å lese og fantastisk layout i hagen deres, synes jeg. Å så lavendel - det høres kjempelurt ut. Fikk lyst til å prøve det selv også...

Guldkant På Livet sa...

Oj så imponerande du har gjort! Vilket avancerat program ni måste ha att kunna göra så med bilderna! Det var mycket roande att se dessa vackra bilder! Din golden är ju bara så bedårande gullig!

Savannah sa...

For noen herlige bilder. Dere er veldig heldig som har et slikt sted å reise til!! Vakkert, vakkert landskap. Dette er nok god inspirasjon til kreativiteten tenker jeg. Ha en flott uke videre:-)