11.2.07

Etterlysning!
jeg har så lyst på en slik skodde til å ha kort og bilder i. Jeg skal ikke ha blomster på, kun en fin værbitt en! Men jeg har ikke aning om hvor man får kjøpt slike
Tips taes imot med STOR takk!!

Jeg ønsker alle en fin uke
( snart vinterferie!!!)

12 kommentarer:

Hulda sa...

Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med å få tak i et slikt oppheng, men kanskje du kan få noen til å snekre en for deg. Kanskje mannen din? Fine gaver du fikk til morsdagen. Jeg kjøpte akkurat maken badekarpute til mannen min, og badesalt til jul. Han er også glad i å ta lange bad.

Hulda sa...

En liten ting til; jeg ser du har fått satt inn de søte hjertene under innleggene dine. Vi har jo samme blogg, men jeg har ikke funnet de. Hvor finner du dem?

Line sa...

Hulda: Jeg tror nok jeg må kjøpe skoddene...det er dessverre ikke et prosjekt mannen min har lyst til å begi seg ut på ;)
Når det gjelder ♥, så er det copy -paste som gjelder! Bare kopier dette hjertet her og lim det inn bloggen din.

Anne Mette sa...

Vi kjøpte våre skodder på byggvare butikk.

Lantlivs Anna sa...

Jag önskar att jag kunde hjälpa dig men tyvärr, jag har aldrig sett en sån förut. Jättefin! Kanske du känner någon snickare :D ?

rine sa...

Hei Line,
dørene inn til mitt walk-in-closet ser ut som den vindusskodden. De er litt vanskelige å lage og sikkert vanskelig å få kjøpt også. Jeg måtte få laget mine hos en lokal snekker, ble kjempefine. Ta med bildet og forhør deg på pris :) Forresten så var det en morsom måte å bruke skodden på.

Tonje sa...

Du kan finne slike på byggevare forretninger og titt innom finn.no eller blocket noen ganger kan du finne det der.Håper du har hatt en fin søndag.

Kanra sa...

Jeg fant slike hos miljøstasjonen, var levert inn i mange størrelser, kanskje det var noe...ellers må nok mannen din frem med hammeren igjen... =0)

For the love of country sa...

Hmm, borde inte vara allt för svårt att spika ihop en själv kanske? Annars byggvaruhus som flera redan nämnt. Hoppas du hittar, det ser fint ut! :D

Mia sa...

Så herlig ide med skodden. Og så nydelig det blir på badet hos dere da... Gleder meg til å se alt ferdig. Koselige gaver du også fikk til morsdagen.

elin1976 sa...

Stilig idè med skoddene. Jeg kopierte hjertet jeg og. Siden jeg er syk kan jeg trenge noen hjerter til å pynte med på bloggene ♥:O)

elin1976 sa...

Sjekk banneren på siden min nå etter jeg har pyntet med hjertene dine...( tror jeg har for lite å gjøre i kveld) Klem :O)