14.2.07

Et hjerte til deg..
Jeg ønsker alle en herlig valentin dag!
~
..og så et lite dataspørsmål: Bloggen min har gått i vranglås. Det går ikke å forandre på sidebaren. Jeg får ikke lagt til nye linker, slettet linker eller flyttet på de....Er det noen som kjenner til dette problemet med blogspot...Takknemlig for hjelp :)

11 kommentarer:

strikkegal sa...

Kan vranglåsen kanskje ha noe med overgangen mellom gammel og ny blogger? Jeg måtte forandre en del av sideoppsettet og oppdatere template for å få lov å editere...

Julie K sa...

Har du nettopp skiftet til nye blogger? Jeg synes alt gikk greit jeg, opplevde ikke at noe låste seg. Du må gå inn på template og der finner du oversikten over hele framsiden din. Trykk på der du har linkene dine og da skal du få opp alle linkene dine på en lang rekke. Du kan innstille selv om du vil ha dem alfabetisk etter annet.
Skal du slette noen står det delete ved link navnet, skal du legge til noen legger du det i ruten øverst og trykker add link. Tilslutt må du trykke save changes øverst til høyre.

Spørr mer om det er noe. Du har kanskje gjort dette alt, og da vet jeg ikke hva som er feil. Vet at noen har hatt problemer med bloggen i starten.
Lykke til og en en fin Valentines dag : )

Line sa...

strikkegal & Julie K: Tusen takk for rådene !....men problemene er der fortsatt. Det virker som ADD og DELETE og SAVE ikke fungerer som de skal... jeg får alltid en error melding.

Anonym sa...

Hei du. Har du ikke fått den hemmelige gaven din enda? Jeg sendte den på torsdag, så den burde være framme nå. Klem fra din hemmelige venn.

Fru Champagne sa...

Ha en flott Valentins dag...når bloggproblemene har løst seg...!

elin1976 sa...

Jeg er ikke helt sikker men du kan prøve å oppdatere eller ta en omstart på maskinen.
Prøv på nytt etter dette.
Jeg har og hatt litt problemer med bloggen i dag. Plutselig forsvant alle bildene og det gikk ikke å fikse dette. Da tok jeg en omstart. Det hjalp.
Vil bare gi deg en valentine`s klem i dag:O)

Line sa...

Heisan min hemmelige venn! Nei ingen pakke i postkassa ennå ...

molly's heaven sa...

Så fin bloggen din var blitt:) Jeg ønsker deg en fin kveld...

Mia sa...

Ønsker deg en fin Valentine kveld også! Jeg har selv byttet over til New Blogger idag - var veldig spent hvordan resultatet ble, men foreløpig er alt greit (måtte rette litt på linkene mine, og det gikk heldigvis også greit). Er ikke noen kløpper på data, så dessverre kan ikke hjelpe deg med det. Nydelig Wedgwood tallerken du har kjøpt.

Karna sa...

Kan ikke hjelpe deg med bloggen...

Vil bare ønske deg en fin valentin dag!

Sarah sa...

Håber du havde en god valentines dag i går.
Nogen gange har jeg haft problemer med blogspot, med at tilføje billeder og redigere, men det har på trods af at det er irriterende altid været midlertidigt...
Jeg håber derfor at det kommer til at virke for dig igen.
Hav en god dag i dag.