25.2.07

Den som kommer seg tidlig opp en søndagmorgen får mye gjort...vel, planen var å rydde og vaske etter ferien men det ble søm istedet :))
Nok en ullveske med bilde.
Jeg har lagd en skulderrem med metallringer på denne
Ull, blonder og satengbånd i skjønn forening
..og rosebroderi med logo'n på baksiden
Fargen på vesken vises litt dårlig her, men den er altså mørk brun.
...vesken er tilsalgs i shappa mi
...og nå skal jeg steke vafler...
Ha en fin ettermiddag !

19 kommentarer:

Karna sa...

Åhhh sååå nydelig, spørs om ikke Oliver skal kjøpe denne til matmor i gave...Skal ta meg en titt i butikken din!

anniche sa...

Fy flate! Den var bare gjennomført lekker!Du er utrolig flink :)

Koselig koselig sa...

Hei det var en utrolig lekker veske, sånn vil jeg haaaaa ...

kreoline sa...

Ååå, de er så nydelige de væskene dine. Kjenner på det at det er vanskelig å være borte fra symaskinen, men jeg har lært med at den må være med på hytta. Ha en fin uke.

elin1976 sa...

Så fine veske Line, Som alltid.
Stoffet du har brukt som for er bare helt nydelig. Du blir bare flinkere og flinkere. Bøyer meg i støvet.

Ellie sa...

Så fantastiske vesker! De er virkelig helt spesielt nydelige! Du har god smak. Ha en fin uke!

molly's heaven sa...

Den vesken var bare MEG;) Utrolif lekker...Farger, stoffer osv...stiller meg i køen bak reservasjone:))

Milly sa...

Jeg må bare føye meg til rekken; for en beundringsverdig skjønn veske. Og så med det foret! Så forseggjort. Er det sateng du har brukt på håndtaket? Rett og slett nydelig.

Julie K sa...

Så nydelige vesker du har laget, rett og slett skjønne. Jeg falt jo helt for den under. Har tittet veldig på den i buikken din, men jeg bruker jo så lite vesker, det er jo det. Skal jeg ha meg veske engang vet jeg iallefall hvor jeg skal " gå" : )

Line sa...

Tusen takk for ros og bestillinger!Kjempekoselig å få slik respons på det jeg lager :) Det er kjempe inspirerende og jeg setter sååå stor pris på det!

Olstad sa...

Utrolig fin veske du har lagd. Kom nettopp på at jeg skal gå i posten og se etter om vesken du sendte har kommet:-) Gleder meg som en liten unge til å få den.

Mia sa...

De veskene dine, Line, de er bare helt skjønne. Skulle gjerne hatt alle sammen jeg... Og den siste her, bare helt herlig...

For the love of country sa...

Åh vilken väska, vilka detaljer! Du är ju en mästare på att göra väskor!

Mia sa...

De veskene dine, Line, de er bare helt skjønne. Skulle gjerne hatt alle sammen jeg... Og den siste her, bare helt herlig...

RedRobin sa...

Hei - jeg synes du lager utrolig flotte ting!! Veldig fine både den brune veska og den rosa fra det forrige innlegget. Superflink er du!! Gleder meg til å se mer. :o)

katarinas sa...

Veska ble råstilig,utrolig skjønn! Skynte meg til shoppen din,men ak der var den reservert. Ikke noe rart da..den var jo super! :-) Forresten er det du som er min hemmelige venn? :-)

Lantlivs Anna sa...

Väskan är verkligen jättesöt! Jag blir så imponerad av er norskor, ni verkar verkligen vara såå händiga. Måste lära mig att sy!

Amatør- Hege sa...

Nydelig veske!! Har sett at du og flere andre har disse nydelige gammeldagse bildene på tingene dere lager. Hvor får dere tak i disse - kopieres de over på stoff eller hva skjer?

Line sa...

Amatør-Hege: Nostalgiske bilder kan du finne på internett eller scanne inn. De printes ut på noe som heter 'Iron on ' som kjøpes i bokhandlere eller på nettet.