22.1.07

I dag feirer Lines verden 1 år!
Lite visste jeg at jeg skulle bli så hektet!
og ikke minst få så mange kjempekoselige bloggevenner!!
Denne bloggesfæren er et herlig sted å befinne seg..jeg får masse inspirasjon når jeg er rundt på bloggene deres og synes det er utrolig gøy å få kommentarer på ting jeg poster her :)
Det er ikke mange av mine venner som vet at jeg blogger.
Jeg synes det er deilig å ha denne lille verdenen for meg selv.
Jeg ønsker alle en super mandag!20 kommentarer:

Metteflette sa...

Gratulerer så mye med 1 år!!!! Du er en av mine favoritter vet du :-) Har det på akkurat samme måten. Det er ikke mange som vet at jeg blogger. Syns liksom det er litt flaut av en eller annen grunn...Det ER deilig å ha en egen liten verden å krype inn i hvor alle er likesinnede!! Ha en flott dag og håper du fortsetter med bloggingen!

kreoline sa...

Gratulerer med 1 års bloggedag Line. Synes også det er kjekt, så er det greit å ha noe for seg selv også. Mine venninner vet heller ingenting, noe må man ha for seg selv, og herlig er det. Ha en fin dag Line, kanskje du skulle hatt kake med 1 lys på.

Karna sa...

Grattis med 1 års dagen, er det ikke en koselig "verden" vi har funnet! Er jo som et nytt interiør/hobby blad hver dag! Er helt avhengig, og du har jo en NYDELIG blogg, som jeg må innom iallefall en gang pr. dag =0)

Kjempe koselig å "bli kjent" med deg Line!

Fru Champagne sa...

Gratulerer med dagen!!!
Synes du har en kjempe fin blogg, fortsett med det....Nei, mitt bloggliv er også en smule hemmelig;en liten verden for de spesielt intereserte.Tenk at det er såååå mange der ute som har så mange ting felles med meg....
Ha en fin dag!

Eva sa...

Gratulere med dagen! Bloggen din er veldig fin og inspirerende :)

molly's heaven sa...

Hipp, hipp, HURRA! Grattis med dagen!!! Jeg er jo nybegynner, men dette er utrolig morsomt, og en positiv liten verden, med inspirasjon, vakre ting, og alt som er godt for sjel og sinn...Og aldri har vel så mange damer "vært samlet", uten at det blir negativt...hehe! La oss fortsette å piffe hverandres hverdag opp;) Det var dagens "tale"...hehe! PS! Håper du har fått kake...;)

Kattfot sa...

Gratulerar på 1-årsdagen! Du har en jättefin blogg Line, hoppas du fortsätter länge till :-)

Lykke sa...

Gratulerer med dagen, Line! Håper du får mange, mange flere år som blogger. Det er så kjekt å følge med i bloggen din; mye inspirasjon og gode ideer å få her:)
Ha en fin bursdag!

Mia sa...

Gratulerer så masse, Line, med 1-årsdagen! Din blogg var en av de jeg fulgte med en stund før jeg tog steget ut selv og ble en blogger. Jeg pleide å titte innom for å se etter et nye innlegg og tenkte med meg selv, at en slik en (blogg, altså...) har jeg lyst på, jeg også. Og slik ble det. Og fortsatt gleder jeg meg til å besøke bloggen din hver dag. Takk!

Lena sa...

Gratulerer med ett-års dagen Line! Ja tiden flyr fort i godt selskap og det er innmari gøy å blogge! Ikke minst blir man kjent med andre som du sier og det såååå hyggelig! Ha en fin uke:o)

Hulda sa...

Gratulerer med 1 årsdagen for bloggen! :) Jeg syns alltid det er koselig å stikke innom deg her. :)

Ellie sa...

Gratulerer med 1-års dagen :-). Håper du får mange nye og flotte bloggeår! Ha en god tirsdag!

elin1976 sa...

Graulerer så masse med 1 år som blogger.
Du har en kjempefin blogg. Må innom her hver dag. En kjekk værden. Klem fra Elin:o)

daisy sa...

Gratulerer så masse med ettårsdagen, line! Du var en av de første bloggene jeg fant frem til da jeg begynte å blogge, takket være de nydelige smykkene du lager. Nå går det ikke en dag uten at jeg er innom og titter.
Håper du fortsetter med bloggingen leeeeenge!

Ha en flott dag! :)

Huset i Hagen sa...

Gratulerer!! Å gid den lenge, lenge, lenge leve må!!! Jeg er såå begeistret for denne bloggen...;0)

Julie sa...

Gratulerer så masse Line. Så artig med 1 år. Er så enig, holder selv bloggingen hemmelig, deilig med sin egen verden. Klem : )

Tonje sa...

Gratulerer så mye med 1årsdagen!!

Line sa...

Hei alle sammen !
Tusen takk for alle de koselige hilsenene fra dere. Jeg blir sååå glad når jeg leser de! Det er ikke rart en blir hekta på bloggingen når en får så mye varmende go'ord :o)

For the love of country sa...

Grattis till 1 år med bloggen! Häftigt! :D Din blogg är en favorit, och du verkar vara en supergullig tjej! :)

malou sa...

Happy Birthday !
Your blog is beautiful !