8.1.07

* Vårt Oppussings prosjekt*
1.sørveggen
***
Vi brukte fagfolk til det vi måtte...resten har vi gjort selv


***
***
***Det var nok godt at vi ikke viste helt hva
vi bega oss ut på når vi kjøpte dette huset sommeren 2004
....
fortsettelse følger!

4 kommentarer:

Karna sa...

Sååååå fint det ble Line!!!!

Det er en slik dobbeldør jeg også vil ha, og vinduer nesten ned til gulvet, så jeg kan sitte i en stol og se ut på sjøen.... Nå må jeg reise meg for å se hver gang det går en båt forbi, og det er ofte...he,he...eneste trimmen jeg får (før jeg begynner å golfe da...) så jeg har ikke ondt av det, men...

anniche sa...

Nyyyydelig det ble. Må si som Karna, slike doble dør er så fine og jeg kunne temkt meg en. Men huset vært er mere minimaslistisk på utsiden...

Flisene dine på badet var nydelige- det må jo virkelig bare bli vakkert. Runde vasker er jo også så lekkert. Jeg har forrseten marmor fliser i samme str på mitt bad. I hvite, sorte og grå. Har også marmor på kjøkkenet.
Elsker de, men jeg er så utrolig dårlig på og vedlikeholde de....
Man skal jo smør de inn i ny og ne liksom...hehe.

Huset i Hagen sa...

Dette ble jo sååå bra!! Kjempegøyt at du legger ut slike bilder her på bloggen din! Utrolig lekkert hus dere har da. Håper å få se mer av huset både innvendig og utvendig..l.:0) Dere har nok hatt litt av en jobb ja. Det er jo litt kjekt å gjøre mye selv, så blir det akkutat slik man vil ha det :0)

kreoline sa...

Koselig hus,ja det er mye arbeid, godt man ikke vet. Det blir et lekkert og spennende bad du får, dine valg av fliser og div. var flott. Blir spennende å følge med resten.