17.10.06

Ny layout
Etter å ha kranglet med den gamle bloggen min bestemte jeg meg for å bytte til beta versjon til blogger i dag...så nå etter å ha sittet ved pc'n i timesvis er den endelig klar.

En liten tur ned til brygga ble tid til..
Igår kveld lagde jeg nøkkelbånd som skal passe til veskene jeg syr :o) De siste årene har jeg hatt et kjedelig rødt nøkkelbånd med reklamelogoer på... no more....4 kommentarer:

daisy sa...

Bloggen din ble lekker! Arti med litt fornyelse i blant. Har tenkt å forandre litt på bloggen min, jeg også, men har ikke fått tid til det enda. Kjempefint nøkkelbånd! Og nydelig hundebilde! Hercules reiste fra oss igjen på søndag, etter 14 fine dager. Faktisk fryktelig trist, selv om han ikke var hos oss så lenge. Man lærer seg for å bli vant til en hund!

Karna sa...

Gratulerer med oppusset blogg, ble veldig fin! Kjempe fine vesker du syr!! Har sydd litt i dag jeg også, prøver meg frem med blomsterbroderiet fra lørdagens loppemarked...

Julie sa...

Dette ble jo kjempefint. Byttet og til beta for en stund siden og nå kan man virkelig leke seg. Har hatt litt problem nå i starten med at noen har hatt problem med å kommentere, men vet de jobber med funksjonen hele tiden, så det blir vel bedre. Hvilken templates har du valgt til denne siden ?

Line sa...

Daisy: Det blir kanskje ikke så lenge før dere har deres egen lille vofse...;)

Karna: Gleder meg til å se hva du gjør med blomsterbroderiet!

Julie: Betaversjonen er virkelig noe helt nytt!! Det blir nok stadig endringer på bloggen min fremover ;) Templaten jeg bruker nå heter Stretch Denim Light. Men jeg har endret på alt, også noen html koder, så den er litt ugjenkjennelig