30.10.06

Nok en ny snadderbok fra Pottery Barn i postkassen i dag!
Mmmmm...nå gleder jeg meg til å fyre i peisen, lage en stor kopp te og krype opp i godstolen med denne boka. Ute er det 4 grader og regn...ikke særlig fristende å gå mer ut i dag.
Og så er det Nynne kl 19.00 på TV 3...også en av mine favoritter!


8 kommentarer:

Sanna sa...

Kos deg med den nye boka di, som forøvrig så veldig interressant ut. Og drøm deg bort i side opp og siden ned med interiør. Misunner deg i grunnen jeg. Super flott veske du hadde laget også - skikkelig kult design på den.

Julie sa...

Kos deg så masse. Høres ut som en perfekt kveld, ny bok og en kopp te : )

kreoline sa...

Hm, hørtes koselig ut. Så ut til å være en spennende bok. Kos deg med boken. Jeg holder på å rydde og kaste ting, så her er det ikke så mye koselig.

anniche sa...

Kos deg med ny herlig bok! Du er virkelig en hai på disse bøkene , hihi;)
Må bare gi deg ros for den utrolig NYYYYYYYYDELIGE vesken du har laget. Gleder meg til å se flere av disse!

maloppa sa...

Den boken verkar helmysig, skulle behöva lite inspiration till vår arbetshörna som inte är inredd ännu. Passar också på att uttrycka min beundran för din fina väska...

Karna sa...

Venter på en ny forsendelse med bøker, denne gangen med julebøker...gleder meg....I dag skal jeg ha besøk av et blad som skal lage repotasje om blogging og interiør, gruer meg!!! Ser bare umalte lister og rot, angrer på at jeg sa ja til hele greia! Etterpå skal jeg puste ut og kose meg med bøker og blad og få litt tips om jule ting.....

Line sa...

Alle: Tusen takk for alle de koselige kommentarene :o)
Karna: WOW!! Så spennende !!! Dette håper jeg vi snart får høre mer om!

Helena sa...

Åhh Pottery Barn böcker är ett av de bästa sätten att drömma sig bort med, jag har de flesta och hoppas på att det ska komma fler! :)