10.9.06

Spennende fotballkamp i kveld!
Sandefjord - Rosenborg
Min kjære fikk servert dette brettet til kampstart, søt som han er kommenterte han ikke at dette vel ikke regnes som fotballmat ...........-men jeg har sluttet å be han lukte på alle blomster jeg tar inn ;o)
~O~
Ok, nå får det være nok blogging for en dag -Ønsker alle en super uke!


16 kommentarer:

Minne sa...

Du gör så fina saker. Jag återkommer om armbandet för det är verkligen fint. Men just nu är kassan lite skral. Man förköper sig lätt här vid datorn. jag har också varit inne på Fersholt. De har massa fina saker. ha en skön söndagskväll. :)

hummmlan sa...

Hej! Tack för kommentaren på min blogg! Du har en riktigt fin blogg du också! Gillar verkligen dina smycken, de är jättevackra :-)

kreoline sa...

Mmmm, din mann er heldig. Så koselig i kjøkkenvinduet ditt, ja det går på siste rest av blomster i hagen nå. Og jeg er helt enig, det virker som en uendelighet til neste sommmer, tenk på alt man skal gjennom før det. Væsken var også helt flott.

Sol sa...

Nyydelig fotballmat det der spør du meg ;-}
Masse flott i bloggen din i dag Line. Koselig med grønt i kjøkkenvinduet,og jammen har du laget ei flott veske! Jeg er helt impregnert.
Ha en fin uke!

Hulda sa...

Det så veldig fint ut det dekkede brettet. Mannen din ble nok glad, selvom det ikke var "fotballmat". ;o)

Karna sa...

Nå måtte jeg le litt for meg selv, ser for meg mannen din som lukter på blomstene "under tvang", he,he tenker han ble glad for denne fotballmaten, den så god ut iallefall!! Nydelig veske du har sydd, liker såååå godt det brune fløyel stoffet! Det ER lenge til neste sommer, men vi får ta frem bilder fra denne, og kose oss i vintermørket.

Hulda sa...

Hvor har du kjøpt det brune fløyeslsstoffet? Skulle gjerne fått tak i noe.

Line sa...

Hulda: jeg kjøpte fløyelsstoffet på opphørssalg i en gardinbutikk i sommer..sorry

anniche sa...

Hei Line:)
Wow, var akkurat hos Karna og ble slått ut av hennes oppdateringer i helgen- men her er jo også sååå masse flott!!Vesken ser like nydelig ut som den forrige, skikkelig stilig det merket ditt som du syr på- det lille ekstra:)
Skikkelig koselig ide med gresset i vinduet, det ser bare så lekkert ut hos deg.
Mannen din var nok happy med fotballmaten, spiller han for Sandefjord eller?
Min mann jobber i Start, men spiller IKKE, haha!Vi slo heldigvis Lillestrøm i går, men sånn gikk det vel ikke helt for dere...uff;(
Ha en herlig dag. Klem fra Anniche

Lena sa...

Mannen din må være verdens heldigste spør du meg;-) Og for et nydelig kjøkkenvindu du har!! Ha en fin uke:o)

Anna sa...

Du är så krativ och duktig! Det är inspirerande att se! :) Kul att du gillade Fersholt, jag tycker också de är toppen! :)

Kathrine sa...

Så utrolig koselig! Det er så kjekt når noen disker opp og lager til.Og det virker som du er veldig flink til det!:)Ha en fin dag, Line!

Sanna sa...

Ja til å bevare sommeren så lenge som mulig ! Selvom jeg synes høstdagene med strålende skarp sol også er topp.Får liksom ikke nok av å sitte i sola og bare nyte de krystallklare dagene vi har på Østlandet akkurat nå. Vakkert ! Flott side du har også forresten. Mange flotte tanker og ideer.

Katrine K sa...

Så heldig han er, din kjære.
Bloggen din er fin!

daisy sa...

Mannen din var heldig - herlig "fotballmat"..! :) Fikk faktisk ikke med meg kampen i går jeg, men har fått med meg resultatet. Regner med at jeg er mer fornøyd enn deg..! ;) Så smart med gress i vinduet - herlig. Skulle virkelig ønske at sommeren ikke var over!! Kjempefin veske du har lagd!

Leah sa...

Så flott veske du har laget, og så koselig kjøkkenvindu du har:-) Det bildet av fotballmaten til din mann så ut som om det var sakset fra et interiørblad eller noe. Du kan kunsten å ta stemningsfulle bilder :-)