3.9.06

Oktober Rosa

Puh! etter en del timers jobbing i dag er endelig smykket jeg gir til Oktober Rosa auksjonen på QXL ferdig. Jeg har lagd et charmsarmbånd med rosanyanserte ferskvannperler og grå glasshjerter.
Søtt ;)
P.s. Linken er korrigert nå ;o)

11 kommentarer:

Anniche sa...

Hei Line:)
Så utrolig nydelig det ble da!Kjempe flott rett og slett.Jeg bør vel verve meg med på dette jeg også, men har så hatt sklikkelig perlesperre i det siste....uff!
Trist å høre at du har vært gjennom denne sykdommen.

Det var nydelig det med blå perler også.Du er kjempe flink.

Leah sa...

Helt nydelig, Line! Feminint og sart, men ikke søtt og klissete. Likte at det var grått og beige innimellom. Det blå var også skjønt. Flott at du engasjerer deg for kreftsaken :-)

kreoline sa...

Fin sak å engasjere seg for. Du er kjempedyktig å lage smykker, de er bare helt nydelige. Rosa er min favoritt. Det gir også inspirasjon til å prøve selv, det ser så spennende ut. Men så var det tiden da, har lyst til å lage alt mulig, men det begrenser seg alt.

Julie sa...

Kjempeflott smykke. Et flott bidrag til rosa Oktober.

Siw sa...

God kveld Line.. nok et nytt fantastisk smykke du har laget. har blitt veldig fan av de :-)

Tar med meg bildet tilbake til
www.oktoberrosa.com og legger det ut før jeg tar kvelden.

Ønsker deg en fin ny uke.

Hulda sa...

Dette likte jeg nesten enda bedre enn det forrige, selv om det også er skjønt! Likte også, som Leah sier, at det var grått og beige innimellom. Kan godt tenke meg at det var noen timers arbeid med disse to. Så du fikk ikke lagd krans i dag da? ;o)

Hulda sa...

PS. Bildet var forresten veldig fint tatt.

Line sa...

Tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene...jeg blir jo så glad når jeg leser de :o)

Hulda, når det gjelder den kransen som jeg hadde bestemt meg for å lage i helgen, så har jeg kommet så langt at jeg har samlet sammen alt jeg skal bruke....så det ligger i en haug ute på terassen og venter på neste trinn!! ;o)Hehe

Karna sa...

Nydelig Line, kommer helt sikkert til å få mange bud, skal se om jeg kan få laget noe idag. Er vel bare å sende en melding til kontaktpersonene på siden vel?

Line sa...

Karna, så flott at du også har lyst til være med å bidra til Oktober Rosa Aksjonen!! Når jeg meldte meg på så la jeg bare igjen en melding på siden : http://www.home.no/rosahobbyaksjon/
-hvor jeg sa at jeg hadde lyst til å være med og hva jeg skulle lage.

mreteveian sa...

Hei!
Det flotte smykket, da gett!
Kjekt å ha deg med.

Tror det er sneket seg inn noen ekstra tegn på linken du la ut for aksjonen?
:-)

Bildene du har i bloggen er bare så proffe og viser arbeidene dine så godt.