22.9.06

Jeg ønsker alle en deilig helg..
Hmm..jeg lurer på om det blir morsommere å vaske med disse hanskene....
nei det tviler jeg på
jeg synes nemlig at det er såååå kjedelig
men det må jo gjøres da ;)

Bildene fant jeg på linken hos Anniche

8 kommentarer:

Lena sa...

Å ja, vaskingen blir heeeelt annerledes med slike hansker, tror jeg!! Ønsker meg faktisk slike:-o) Armbåndet du har lager i sort/hvitt/sølv var bare så INNMARI flott, helt meg! Flink du! God helg:-)

Julie sa...

...men så søtt det øverste bilde var : ) Ha en fin helg du også.

Hulda sa...

OI, så mange skjønne bilder du har lagt inn de siste to dagene! Blir helt betatt av alle de vakre armbåndene du lager. Der til jenta på 10 år var nydelig. :o) Hun blir nok veldig glad for det. Likte alle interiørbildene dine. Så flott! God helg til deg!

Hulda sa...

Glemte å spørre: Hvor får du kjøpt alle de fine perlene du bruker til smykker og armebånd?

Line sa...

Lena: Hanskene koster 140 SEK hos Inreda.com og heter kiss me in the kitchen ;)Go for it girl!!
Hulda: Perlene jeg bruker til armbåndene får jeg tak i litt her og der! Men det er jo helst i hobbybutikker da. Vet at mange av perlene kommer fra Panduro.

Leah sa...

Kule oppvaskhansker:-) Så mange nydelige smykker du har laget. Jeg likte spesielt det litt røffe med mørkegrått og sølv :-)

Karna sa...

Hamptons Havens er en nydelig bok, fine bilder, og flotte hjem. Var på tilbud, tror ikke den kostet mer enn en hundre lapp. Skal skrive ned flere av titlene du viste, og søke om de har dem også, for det er litt leting, for det var mange bøker på play.com.....
Ha en fin søndag!

Karna sa...

Det var veldig merkelig Line, trykket du på at du ville bestille/betale med euro? Det gjorde jeg, kanskje det er det som er feil?