15.9.06

Helg allerede! ?

Jeg har hatt det så travelt denne uken, men nå som fredag er her kan jeg endelig puste ut.
Guttane reiser på håndballcup i dag, og da skal jeg kose meg i sofakroken med dette bladet....
Til dere som titter innom her ~ ønsker jeg en God Helg
og tusen takk for alle de koselige kommentarene og tipsene dere har skrevet i bloggen min, jeg setter sååå stor pris på det!
~ '' ~
~''~

8 kommentarer:

Leah sa...

Kos deg i sofakroken :-) Jeg har også hatt en travel uke, med litt overtid og sånn, så blogginga har kommet litt i bakevja... God helg til deg også :-)

Bim sa...

Oj, kollade just din dam som visar väder och vind... oki, min dam är inte riktigt rätt placerad mot där jag bor, men ändå... du har några grader varmare än vad jag har, ;).
Må så gott... värmländska på bloggtur... kramis, och önskan om att du kommer att få en trevlig kväll/helg i soffan men tidningar och böcker som ger dig inspiration framöver... gillar din blogg skarpt!

kreoline sa...

God helg til deg også, har også fått bladet i dag og skal kose meg med det. Det er herlig å være alene litt av og til, ren luksus.

Karna sa...

Liker bedre og bedre dette bladet, kom hjem til postkassen min også idag, så jeg har lest gjennom det noen ganger....Ha en fin helg Line!

Sol sa...

Oi oi, har det kommet ut et nytt nummer av Vakre Hjem....gjett hvem som må på Narvesen i morgen da.... ;-} Har sittet å sett i det forrige bladet i dag,det er alltid så vakre og inspirerende bilder i det bladet.
I dag har jeg vært å kjøpt litt høstpynt...for selv en sommerelsker som meg må vel innse at slaget er tapt og høsten er her ;-}
Ha en god helg`a....!

Anniche sa...

Du ogdå?Her har vært helt texas, med syke barn og mann ut av huset;)
Ha en herlig helg, og kos dg med mitt favoritt magasin!!!!!
Je gleder meg til loppemarked i morgen

Sol sa...

Kjempeskuffa-......var jo ikke noe Vakre Hjem i Narvesen her hos oss enda....Ja,ja,jeg får smøre meg med tålmodighet.Men fikk med meg et Landliv hjem da,så hvis det blir en rolig stund i heimen i helgen,så får jeg sette meg å kose meg med bladet.

Hulda sa...

hmm, abonnerer du på Vakre Hjem? Det gjør jeg også, og jeg venter VELDIG på bladet nå, men jeg har ikke fått det i postkassa enda. Da jeg skulle kjøpe Lantliv var ikke det kommet i kiosken, sukk...