24.9.06

~F~
En skikkelig morra trøtt Fibi

~


Idag har vi ryddet bort utemøbler, pakket sammen trampolinen, kastet sommerblomstene (buhu), klipt plenen og gjort hagen klar for høsten. Senere i uka skal båtene opp..
Til helgen starter høstferien og da reiser Fibi og jeg på hytta på Veggli sammen med min mor..da skal jentene kose seg på fjellet med mat og vin , lange turer og masse skravling..deilig å komme bort på husmor ferie noen dager :o)
 Posted by Picasa

8 kommentarer:

Leah sa...

Så fine bilder av Fibi... Deilig å få pakket bort alle utetingene, det har jeg også gjort. Høres herlig ut med en husmorferie, kos deg masse :-)

Kathrine sa...

Så flittig du/dere har vært!:)Ønsker deg og dine noen kjempefine dager på hytta!:)Klem fra Kathrine

anniche sa...

Han er jo bare GROM søt:)Skikkelig herlig vovve. Så deilig og få ryddet til høst og kaldere vær. Det fikk jeg unna i går. Natta natta Line

Julie sa...

Å for en søt Fibi. Har selv fått gjort en masse i hagen. Har noen sommerblomster igjen. Har ikke hjerte til å kaste dem når de fortsatt ser så fine ut. Varmen holder seg her. Det er en utrolig høst altså. Høres deilig ut med en hyttetur : )

kreoline sa...

Ja det er godt å få det gjort, er nesten ferdig, har bare noen krukker igjen. Men det er så varmt her at de har begynt å blomstre igjen. Koselig med hyttetur, reiser også neste uke.

Hulda sa...

Syns Fibi er ordentlig søt! Høres koselig ut med høstferie og hyttetur. :o)

Sol sa...

Heia Line. Så flittig du/dere har vært da! Jeg har også begynt å ta vekk noen sommerblomster i krukker,men hadde jo ikke hjerte til å ta alle enda..... ;-} Har pyntet med lyng og diverse.Tenker dere får en flott tur til Veggli, der er det fint. Her er det enda et par uker til høstferien.
Ønsker deg en fin uke

Karna sa...

Syns det er trist å rydde bort alt til høsten jeg, får bare glede oss til våren igjen! Høres ut som dere skal stooor kose dere på hytten, kunne godt vært med og delt en flaske vin =)