6.9.06


Dagens smykke produksjon...ferdig!
Jeg har fri på onsdager, så de dagene pleier å være planlagte fra morgen til kveld med hobbyprosjekter..idag har jeg lovet mannen min at jeg skulle gjøre en innsats på badet vi holder på å gjøre ferdig, så nå får jeg gå i gang med å kvistlakke taket og grunne det (kjedelig...)
~
Ha en fortsatt fin onsdag!

~


~

7 kommentarer:

Karna sa...

Kjempefint smykke (som vanlig Line!), er kjedelig med grunning og kvistlakk, men er gøy når en er ferdig, og dere har fått nytt bad! Lykke til med jobbingen, og en fin onsdag ønskes fra meg også!

Anniche sa...

Åh...kjedelig!Dette venter egentlig på meg også....skal male det siste rommet i tredje etg. Men som Karna sier, det er VELDIG MORO når man er ferdig!Når du titter i bloggen min neste gang, så skjønner du at jeg skjønner....
Smykkene dine er skikkelig delikate og vakre, samt du har din egen stil:)
Jeg har fått perler fra hemmelig venn i dag jeg, moro - man må jo være litt barnslig, hihi.
Vi var en gjeng på vg- blogg som startet dette opp-Du får bare si i fra hvis du har lyst å være med og være litt"barnslig" du også....
Klem fra Anniche

kreoline sa...

Nydelig smykke som vanlig. Jo da jeg er helt enig, kvistlakk og maling er kjedelig, men du verden så deilig det er når det står der ferdig og skinner i sin fine og ferdige prakt. Man har i hvert fall noe å se frem til mens man holder på.

Leah sa...

Nydelig armbånd nok en gang... Jeg har også fri hver onsdag. Får ikke gjort så mye hobbyrelatert, da. Det sørger minstemannen for. Men jeg har da ihvertfall fått vært på Ikea idag, ikke verst :-)

Sylvia sa...

Hei igjen
Du har så koselig blogg, altså.
Om jeg også er "Fjording"? Joda, jeg bor sør for Larvik, ca 20-30 min å kjøre dit for meg. Og du da?

daisy sa...

Maling er ikke særlig gøy nei. Men tenk så godt når det er ferdig..!! Lekkert smykke! Hvor kjøper du de mellomdelene (vet ikke hva det heter jeg; de sølvfargede firkantene med blomst på..)?

Line sa...

Tusen takk for alle de koselige kommentarene!!

Daisy: De sølvfargede firkantene har jeg kjøpt i Sandefjord i en butikk som heter Hobbitens verden.