27.8.06

søndagspuslerier

I dag skulle jeg vaske og støvsuge huset, male rekkverk, stryke klær, lage krans, klippe plen, trene og lage en god søndagsmiddag .....
jeg brettet klær, kjøpte middagen på Mc Donalds og serverte den hjemme ..og resten av dagen har jeg brukt til å lage dette armbåndet :o)
~

Dagene blir ikke alltid som en planlegger..tjihi

10 kommentarer:

Leah sa...

Men så ble det jo lekkert også da! Man skal gjøre akkurat det man har lyst til noen ganger også, tror man blir et bedre menneske av det, jeg :-)

Hulda sa...

Veldig fint ble det! Spesielle perler innimellom. Har bestilt diverse perler og bånd mm fra Panduro. Så mye fint i den nye katalogen. Det blir noe å holde på med utover høsten.

Kathrine sa...

Kjempeflott armbånd!:) Hvor kjøper du perlene?

Line sa...

Jeg kjøper perlene i forskjellige hobbybutikker. De fleste perlene kommer nok fra Panduro. Etter perleshoppingen på lørdag, sjekket jeg på nettsiden til Panduro prisen på ferskvannsperlene som jeg hadde kjøpt hos LinesHobby i Tønsberg. Det er nok siste jeg kjøper i butikk; 15 bittesmå ferskvannsperler betalte jeg 70,- for, på Panduro kostet de 49,- Så neste gang gjør jeg som deg Hulda, jeg bestiller fra Panduro!

Karna sa...

Nydelig armbånd Line, er så glad i charms på armbånd, og det lager jo du mange av! Skjønn te kopp og boks, får ta noen bilder i ettermiddag av tekopp og lysestaker, ha en fin uke!

Sol sa...

Det er godt det er andre enn meg som har det sånn også....Søndagen ble ikke i det hele tatt som jeg hadde planlagt ;-} Men jeg fikk da vært på besøkt og gått på kino med sønnen.Enig me de andre,dette ble et kjempefint armbånd! Du er flink.

daisy sa...

Jeg er helt enig, finner mye fint og bra på Panduro. Det armbåndet var nydelig! Fargene var kjempefine, litt høst, liksom.. Har planer om å lage et armbånd i bursdagsgave til ei venninne, og finner mange tips på siden din. Kjempesmart tips, det med monogrammet på handklærne - det må prøves ut en gang!

Anna sa...

Jättefint!!

Hulda sa...

ja, jeg så også at ferskvannsperlene var rimelige. Jeg har et armbånd i turkise, små ferskvannsperler. Det har jeg kjøpt på en gullsmed butikk. Jeg betalte 35 for det, så det var billig. Så at de hadde akkurat de perlene i Panduro. :o)

anniche sa...

Hei Line.Jeg lo godt da jeg leste dette innlegget ditt gitt:)
Var som å lese en dag fra mitt liv, haha...
Men du fikk jo brettet klær og ikke minst ingen sultet!En god husmor.
Ha en herlig dag- klem fra Anniche