26.8.06


Monogrammed Hand Towel

På Martha Stewarts webside fant jeg denne koselige og personlige gaven man kan lage uten for mye arbeid. Du trenger ett sett med håndkler, stoffmaling og en bokstav stencil. Legg håndkedet på et papir. Plasser stencilen i midten, og mal på to lag med vaskbar stoffmaling. Ta bort stencilen og la det tørke i ca 3 timer.. (jeg har begynt å samle på julegaveideer :o))

9 kommentarer:

Julie sa...

Kjempe bra tips. Selv er jeg ikke så flink med mine hender, men har veldig lyst å lage ting. Dette er jo perfekt for meg da man kan bruke en mal som gjør bokstavene vakre. Martha stewarts har utrolig mye fint på sine sider. Tittet mye innom sidene ifjor før jeg giftet meg.

Lena sa...

Super idè og så flott det blir! Takk for tipset, tar det med med videre:-)

Leah sa...

Det var jo genialt! Har veldig sansen for alt som går fort og greit :-)

posidriv sa...

Ah, det der var ein god idè å ta med seg! Takk for tipset! :)

Kathrine sa...

Så lurt da!:)Dette skal jeg prøve...

Huset i Hagen sa...

Supert! Takk for tipset. Det skal jeg ta med meg jeg også..

Hulda sa...

Likte også tipset ditt! Her har jeg også så smått begynt med litt lagde julegaver. Holder på med noen lavendelposer. :o)

Karna sa...

Så fint, ser ut som gamledagse kjøkkenhåndklær i lin, nydelig! Trodde det bare var meg som ser filmer om og om igjen for å se på interiør,...he,he..huset i Hamptons kunne jeg flyttet rett inn i!! (uten JN i naborommet vel og merke, he,he)

Sol sa...

Heia. Er enig med de andre,dette var en lur idè. Veldig fint. Jeg har selv ikke begynt å tenke på julegaver enda,men det er vel på tide om man skal lage noe i alle fall.... ;-}