21.5.06


I dag regner det i bøtter og spann...
Super dag for inneaktiviteter, og her er det nok av prosjekter å ta fatt på!
#1 Spisebrikker er en ting jeg ikke kan få nok av!
Stoffet jeg skal bruke er av lin på den ene siden og plast på den andre - spennende! Det er i lyseblått og passer fint til Ostindia serviset vårt

#2 Soverommet har stått i denne tilstanden i litt for mange uker nå...
Trepanelet i tak og på vegger venter på akrylsprøyta! Forferdelig kjedelig jobb, men resultatet blir fint..det er ikke noe å tenke på, bare å sette i gang!

Må jo ha pauser i løpet av dagen! Vi holder på å planlegge en uke i Hellas så jeg koser meg med reisekatalogene til kaffen. Vi har vært på Santorini, Naxos og Kreta så vi får finne en ny øy denne gangen. Deter bare mannen min og jeg som reiser så vi ønsker å finner et koselig og romantisk sted uten for mye kjas og trafikk...bare lange strender og langt mellom parasollene!
Noen som har steder å anbefale?

3 kommentarer:

Karna sa...

Hei, er enig om å male panel er KJEDELIG!, men det er jo så fint etterpå!
Veldig skjønn konfirmant, gratulerer med overstått

Metteflette sa...

Heisan Line! Vi har bla. vært på Korfu og Karpathos. Nydelige steder og begge plasser fant vi strender hvor vi var helt alene....! Nydelig mat og nydelige mennesker i små landsbyer! Håper dere finner drømmestedet. (Det er jo ikke vanskelig i Hellas) :-)

daisy sa...

Blir vel deilig med Hellas-ferie ja! Selv skal jeg og min kjære til Kroatia i sommer, det tror jeg nok også blir deilig. Gleder meg til å se det ferdige resultatet på soverommet! :)